2008年8月21日木曜日

Summer Palm Dinner








パートナのAlan Kasperさんに誘ってもらって、ステーキ&ロブスターを食べに行きました。ステーキ&ロブスターのことを、Surf and turfといいます。
行ってびっくりしたのですけど、米国弁護士(日本人を含む)と日本人トレイニーが総勢40人くらいでのディナーでした。半年に1回、こうやって交流するためにみんなでディナーをするそうです。
ディナーは、特大のクラブケーキの前菜、サラダ、特大ステーキ&ロブスター、デザートでしたけど、クラブケーキだけでおなかいっぱいでした・・・。何もかもがあり得ない大きさなんだけど、デザートのチョコレートケーキが超特大。10人くらいでシェアしたのですけど、食べきれませんでした。アメリカでは、どこのレストランに行っても持ち帰りができます。持ち帰りバックのことをドギーバックといいます。よいシステムです。

Mr. Alan Kasper who is a partner in Sughrue invited me for steak and lobster. The dish having a steak and a lobster is called surf and turf. When I went to the restaurant, I was surprised that there were many patent lawyers (including Japanese) and many Japanese trainees, a total of 40 people. I heard they have such a dinner to contact with people every half year.
The dinner has a huge crab cake as an appetizer, salad, a very big steak & lobster as a main dish and dessert. I was full only on appetizer. Every dish was very big, but a chocolate cake as a dessert was very very big! We shared the chocolate cake with 10 people, but we couldn’t eat all.
We can take the leftovers home in US. A takeout bag is called a doggy bag. I think it is very good system.

0 件のコメント: