2008年11月18日火曜日

Houtou-Nabe

今日は、久しぶりに日本食を作っています。日本から大和イモを送ってもらったので、とろろごはんを作ります。後、寒いのでほうとう鍋を作ります。それから、おいなりさん、豚の角煮、筑前煮、かぼちゃの煮物も作りました。今日は、7人来る予定なので大量です。朝からクッキングのTVを見ながらお料理してます。お醤油をさんざん使っています。やっぱり日本食が一番だなぁ・・・。

It has been a while since I cooked Japanese food. As I had my friend send Yamato-Imo, I will make Tororo-Gohan. Further, as it is very cold in DC, I will make Houtou-Nabe. Furthermore, I cooked Kakuni of pork, Tikuzen-ni, and Nimono of pumpkin. Since seven people will come to my apartment, I will cook a lot of food. I am cooking watching a cooking program on TV. I used a lot of soy sauce. I think Japanese food are the most delicious food in the world.

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